Foto: Mona Gundersen
Restaurant Himmel og Hav
Et besøk i restauranten på Hotell Jeløy Radio er en sanselig nytelse!
Omgivelsene er fantastiske med storslått utsikt, og en behagelig uformell atmosfære der takhøyden er stor og latteren sitter løst.
Vi har gleden av å servere utsøkt mat og vin i restaurant Himmel og Hav, i et hyggelig Chambre Separée eller i det grønne om værgudene tillater det. Eller hva med et vintervakkert julebord, med funklende fakler som ønsker gjestene velkommen i alléen?
Vær velkommen til bordreservasjon senest dagen før, vi serverer en deilig 3-retters meny, vel komponert av vår kjøkkensjef. Vi henter inspirasjon fra sesong, og bruker gjerne lokale råvarer.
Vi håper det faller i smak.
Happenings
Wine & Dine
Vi inviterer til Wine & Dine med tema «Høst og herligheter», en hyggelig kveld med utsøkt mat og drikke og god stemning i vakre omgivelser.
Lørdag 18. oktober, fra kl.18.00
Vaffel med løyrom
Rørosrømme og syltet rødløk
******************************
Helstekt lammecarré
potetpuré, ovnsbakte rotgrønnsaker og portvinsaus
******************************
Kaffepannacotta
nøttecrunch og friske bær
kr 790,- per person
Lørdag 25. oktober, fra kl.18.00
Jordskokksuppe
andelårskrokett, ristede hasselnøtter og urteolje
******************************
Andeconfit
pastinakkpuré, syltet rødkål, bakte gulbeter og rødvinsaus
******************************
Kaffepannacotta
nøttecrunch og friske bær
kr 850,- per person
Afternoon tea
På tre etasjers-fat så serveres fingersandwiches, nystekte scones og søtsaker med inspirasjon fra «Downton Abbey». Selvsagt nytraktet te i engelske porselenskanner. Kun forhåndsbestilling. Vel bekomme!
Lørdag, 1. november. Bordsetning er kl. 13.00 og kl. 15.15.
Lørdag, 6. desember . Bordsetning mellom kl. 13.00 og 14.00.
Vi ber om forhåndsbestilling. Vær hjertelig velkommen.
Danske smørrebrød
Her serveres et rikholdig utvalg av deilige danske smørbrød. Du kan også glede deg til godt drikke, nøisomt utvalgt av vår sommelier.
Lørdag, 25. oktober. Bordsetning er fra kl. 13.30.
Lørdag, 8. november. Bordsetning er fra kl. 13.30.
Vi ber om forhåndsbestilling. Vær hjertelig velkommen.