
Foto: Mona Gundersen
Restaurant Himmel og Hav
Et besøk i restauranten på Hotell Jeløy Radio er en sanselig nytelse!
Omgivelsene er fantastiske med storslått utsikt, og en behagelig uformell atmosfære der takhøyden er stor og latteren sitter løst.
Vi har gleden av å servere utsøkt mat og vin i restaurant Himmel og Hav, i et hyggelig Chambre Separée eller i det grønne om værgudene tillater det. Eller hva med et vintervakkert julebord, med funklende fakler som ønsker gjestene velkommen i alléen?
Vær velkommen til bordreservasjon senest dagen før, vi serverer en deilig 3-retters meny, vel komponert av vår kjøkkensjef. Eller nyt dagens smakfulle lunsj tallerken, servert med en liten søt fristelse og kaffe. Hør gjerne med oss hva vi serverer.
Vi henter inspirasjon fra sesong, og bruker gjerne lokale råvarer.
Vi håper det faller i smak.
Happenings
En aften med julens smaker
Smak, stemning og juleglede – alt på én aften. Ta deg en pause fra den travle adventstiden, og nyt en stemningsfull kveld med velsmakende retter og den unike atmosfæren ved fjorden.
Vær velkommen alene, som par, vennegjeng, familie eller gode kollegaer. Det er valgets kval mellom to smakfulle hovedretter og fire datoer:
Hummerbisque med pannestekt kamskjell
jordskokkchips og dillolje
* * * * *
Ovnsstekt andebryst med portvinsaus
Pommes Anna, marinert rødkål, beter og pastinakk fra Fredskjær gård
eller
Ovnsbakt torsk med beurre noisette
petit pois purré, chorizo, gulrot og smørdampede poteter
* * * * *
Tranebærbrownie med julekrydder og hjemmelaget mandarinis
Fredag, 21. november
Fredag, 5. desember
Fredag, 12. desember
Lørdag, 13. desember
Bordsetning er fra kl. 18. Vi ber om forhåndsbestilling.
Afternoon tea
På tre etasjers-fat så serveres fingersandwiches, nystekte scones og søtsaker med inspirasjon fra «Downton Abbey». Selvsagt nytraktet te i engelske porselenskanner. Kun forhåndsbestilling. Vel bekomme!
Lørdag, 6. desember . Bordsetning mellom kl. 13.00 og 14.00.
Vi ber om forhåndsbestilling. Vær hjertelig velkommen.






