Scroll ned

Foto: Jan Ivar Vik

Selskap og bryllup

Vær velkommen til selskap på Hotell Jeløy Radio!

Selskap

Vi har gleden av å servere utsøkt mat og vin i vakre omgivelser, enten i vår restaurant Himmel og Hav, i et hyggelig Chambre Separée eller i det grønne om værgudene tillater det.

Ta gjerne kontakt med vår restaurantsjef og sommelier for en samtale, han vil være glad for å kunne hjelpe dere med planleggingen fra første stund, og sørge for at alle detaljer er på plass.

Vi kan ønske velkommen til sommerfest, fødselsdag, konfirmasjon eller hva med et vintervakkert julebord, med funklende fakler som ønsker gjestene velkommen i alléen?

Bryllup

Gratulerer! Vi ønsker dere hjertelig velkommen til å feire dagen hos oss. På Hotell Jeløy Radio finner dere fantastiske omgivelser, et kjøkken av ypperste klasse, edle dråper og et vertskap med både fagkunnskap og omtanke. Sammen med dere vil vi sørge for at dette blir en opplevelse for livet.

Ønsker dere en utendørs vielse, med utsikt til grønne enger, himmel og hav? I hagen vår finner dere den perfekte rammen for å si ja.

For stemningsrapport se vedlagte linker:

Bryllup på Jeløy Radio – Eileen og Aleksander
Bryllup – Line og Felix
Bryllup på Jeløy Radio – Jenny og Carlos
Bryllup på Jeløy Radio – Helene og Torgeir

For å kunne forevige kvelden kan vi anbefale Vik foto. Vi ser at han fanger de naturlige, ekte og uforglemmelige øyeblikkene som utspiller seg i løpet av dagen. Se Jan Ivar Viks hjemmeside her Vikfoto.no.